Vanuit onze vestiging te Abcoude zijn wij met ruim 15 jaar ervaring als geen ander bekend met de specifieke eisen die gesteld worden aan de inzet van audiovisuele faciliteiten in de omroep-, evenementen- en theaterwereld. Live streaming toepassingen, pre- en postproductie, video conference systemen, webcast en live registratie van A tot Z, niets is ons onbekend.

Of het nu om een groot festival gaat met bekende artiesten of een kleiner event met een intiemere setting. Wij hebben de kennis, de mensen en het materiaal in huis. Een hecht team die door de korte communicatielijnen mee denkt, adviseert en oplossingsgericht werkt.

Ieder evenement is maatwerk of het nu om een groot of klein project gaat. Afhankelijk van de inhoud van het project of evenement, maak je kennis met DSH Producties (Techniek-Verhuur- Verkoop) en/of  AV Totaal Support bv (Productie-Consultancy-Uitzendstraat).

Onze medewerk(st)ers passen zich aan, aan de wens van de opdrachtgever. Ze zijn multidisciplinair inzetbaar. Standaard kleding is zwart, is het nodig om in pak te verschijnen, is dat geen enkel probleem.