Door COVID 19 hebben wij hebben wij ingespeeld op het werken van nu: vrij eenvoudig bijeenkomsten online beschikbaar te stellen door meercamera registratie op broadcast niveau. De processen rondom congressen kennen bij ons een vast format waardoor er snel geschakeld kan worden.

Wij vertalen de wensen van onze opdrachtgevers naar een technisch ontwerp. Van laptops, microfoons, titels, autocue, volgspot, camera registratie. Daarnaast bieden wij ondersteuning met het structureren van technische draaiboeken.

Wij hebben ervaring met (inter)nationale congrespartners. Tot onze klantenkring behoren beursgenoteerde bedrijven, banken, universiteiten, en overheden (ministeries en uitvoering organisaties). Onze AV specialisten zijn als geen ander in staat om deze (Engelssprekende) veeleisende klanten te bedienen.

Naast broadcasten van congressen en online events, kan je bij ons terecht voor veel meer. Wij kunnen je de totale audiovisuele oplossing bieden van registratie tot weergave. Uiteraard naar je eigen wens ingevuld.